Mystery Guestbezoek

Tijdens een Mystery Guest-bezoek bezoek ik, zonder dat uw werknemers dit weten, uw onderneming en zal ik genieten van uw gastvrijheid en aansluitend in een persoonlijk gesprek verbeterpunten aanbieden die de gastvrijheid nóg beter kunnen aanscherpen.

 

Training on the job

Tijdens een training on the job ga ik samen met uw werknemers de vloer op om hen ter plekke te coachen in hun presentatie naar de gast.

 

Stylen

Het exterieur en interieur is van wezenlijk belang voor de beleving van de gast. Samen met u ga ik aan de slag om het exterieur en het interieur naadloos op elkaar te laten aansluiten, zodat de uitstraling tegemoet komt aan dat wat u uw klant wil laten beleven.

 

Planning

Een goede planning is van wezenlijk belang voor een goede uitvoer van de dagelijkse praktijk. Als horecaondernemer dien je een jaarlijkse planning te hebben, zodat je een naadloze afstemming kunt bereiken met de seizoenen en diens seizoensproducten, streekgeboden festiviteiten en nationale feestdagen. Door een goede jaarplanning kunt u uw menukaart steeds weer verrassend afstemmen.