“José is al met al een absolute aanrader!”

“José van der Kolk heeft ons bedrijf het afgelopen jaar naar grote tevredenheid geholpen met het op de kaart zetten van onze verschillende bedrijfstakken.
Toen we vorig jaar besloten onze groepsaccommodatie te vernieuwen heeft José ons daarin zeer kundig geadviseerd. Ze luistert goed, denkt met je mee maar ook een stap vooruit. Ze komt met frisse ideeën en heeft boven alles veel verstand van gastvrijheid. Onze gasten zullen zich de komende jaren een ‘happy quest’ blijven voelen! Daarnaast heeft zij onze 3 websites in een geheel nieuw jasje gestoken.
Ook voor ons wijnchateau en het aspergebedrijf heeft José ons enorm geholpen bij het uitdenken en organiseren van twee ‘aspergezondagen’. Een zondagmiddag waarin het concept ‘eigen wijn bij eigen asperges’ écht tot uiting kwam. Vele wijn- of aspergeliefhebbers hebben genoten van de middag en ons bedrijf als ‘happy guest’ verlaten.
In maart dit jaar hebben wij een reserveringssysteem aangeschaft, zij heeft dit hele proces begeleid. Zoals het invoeren van alle gegevens, het boeken van de reserveringen tot de begeleiding en de training.
José is een prettig persoon om samen te werken. Ze is toegankelijk, kundig en ze komt haar afspraken na. Al met al: een absolute aanrader.”

René Müskens
Vakantiehuisjes ‘Op de Horst’
Wijnchateau De Heikant
Müskens Asperges

 

“Rust. Overzicht. Duidelijkheid voor iedereen. Heerlijk!!”

“Mijn hoofd was als 1 grote bol wol die helemaal door elkaar zat; ik zag echt niet meer wat er nog moest gebeuren. Genoeg meubilair, voldoende servies, koffie, menukaart printen, maar hadden we alles al bedacht voor op de kaart. Sloten, alarm, muziek, facebook, vergunningen enz enz.
José ging voor me zitten, trok alles uit mijn hoofd, maakte er een overzicht van; wie, wat, wanneer, waar en hoeveel. Rust. Overzicht. Duidelijkheid voor iedereen.
Heerlijk!!

Claudie Donderwinkel
Café Brink, Nijmegen

 

“José zette me weer op de scherpte die ik had toen we net begonnen met de Tempelier.”

“Hoe kijken gasten naar je bedrijf waar je zelf iedere dag loopt/bent en de dingen anders ziet. Klopt die uitstraling van je bedrijf met wie je wilt zijn? Kan men zien wie je bent? Hoe is je uitstraling? Branden alle buitenlampen, doet alle buitenverwarming het, is het terras top in orde? Tenslotte wel je visitekaartje. Die ene wiebeltafel, waar iedere dag een stapel filten onder wordt geduwd, eens goed laten repareren!
Kritisch, duidelijk, eerlijk, open en een heldere kijk op de dingen die je zelf niet meer ziet. José reikt je op een heldere wijze een manier aan waarop je de goede punten net nog meer kunt benadrukken en de mindere punten kunt aanpassen of helemaal omgooien.
José zette me weer op de scherpte die ik had toen we net begonnen met de Tempelier.”

Claudie Donderwinkel
De Tempelier, Nijmegen